CO2-föryngring

genomföra proceduren för fraktionerad laser ansiktshudföryngring

Fraktionerad fototermolys, laserföryngring, fraktionerad föryngring, CO2 - allt detta är namnen på ett effektivt och bekvämt sätt att föryngra idag.

Vilka problem löser fraktionstekniken?

 • eliminering av rynkor runt ögonen;
 • lyft av ansiktet och halsen, dekollet och armar;
 • minskning av hudlaxitet
 • eliminering av ärr och bristningar
 • korrigering av små kärl och åldersfläckar.

Vad är fraktionerad laser (ablativ) hud-, ansikts- och kroppsföryngring?

Fraktionalitet är delningen av en laserstråle i flera mikrostrålar. Det vill säga lasern påverkar huden inte med en fast fläck utan med ett slags nät.

Tack vare appliceringen av mikrokoagulationskolonner på huden utlöses mekanismen för naturlig vävnadsregenerering med bildandet av nytt kollagen, hudens struktur och dess utseende förbättras. Högintensiva laserstrålar tränger in till ett djup av 1 mm, vilket säkerställer hög effektivitet i procedurerna.

Det är oerhört viktigt att det finns vissa delar av huden som inte påverkas av lasern. Intakt vävnad förblir runt varje mikrotermisk behandlingszon som behandlas intensivt med denna laser. Detta är kärnan i fraktionerad laserföryngring. Denna metod för fraktionerad laserföryngring gör att huden kan läka mycket snabbare utan en postoperativ period, patienten hoppar inte av det aktiva livet.

Laserstrålen är uppdelad i många mycket tunna strålar, som bildar mikrotermiska behandlingszoner (MLZ) i huden. MLZ: s djup och diameter bestäms av laserstrålenergin som kontrolleras av läkaren under proceduren.

Sedan bildas MENO - mikroskopisk epidermal nekrotisk skräp, som förskjuts på grund av läkning av de omgivande vävnaderna.

När läkningen fortskrider ser den förnyade huden mycket yngre ut, dess turgor ökar, hudytan blir mjukare, rynkorna slätas, mikroreliefen utjämnas, utseendet på ärr och streckmärken förbättras avsevärt.

Icke-ablativ laserföryngring

Det är helt uppenbart att det för närvarande har skett några framsteg inom kosmetisk kirurgi, främst relaterat till hudföryngring med laserteknik. Med kvalificerad tillämpning och korrekt val av laserstrålens parametrar tolereras denna behandlingsmetod mycket väl och anses vara mycket effektivare än konservativa och kirurgiska tekniker.

Ett av de mest moderna och säkra lasersystemen idag är lasern. Med hjälp av en laser kan du producera icke-ablativ ansiktshudföryngring. En icke-ablativ laserföryngringsprocedur för huden runt ögonen, ansiktet, nacken och andra områden, ger effektivt skydd för dermis med olika nivåer av melanin, inklusive garvad hud. Detta gör att proceduren kan genomföras året runt och för alla hudtyper.

Funktioner av icke-ablativ föryngring

Ingen rehabiliteringsperiod krävs.

Förfarandet låter dig smala porer, släta ut rynkor, skärpa ansikts konturer och förbättra hudfärgen.

Sessionens varaktighet är upp till 30 minuter. Rekommenderad kurs är 5-6 procedurer.

Laserföryngring är en av de senaste teknikerna för att klara åldersrelaterade hudförändringar (rynkor, veck, blekning och åldrande).

Förfarandet är praktiskt taget smärtfritt och icke-traumatiskt, och dess effektivitet är jämförbar med injektionsmetoder för föryngring.

Laserpulsens energi stimulerar syntesen av ungt kollagen i hudens djupa skikt och ger huden elasticitet, fasthet, jämnhet och frisk hud. Utjämning av rynkor, laseravlägsnande av blodkärl i ansiktet, hyperpigmentering under garvning, förbättrad hudtonens enhetlighet, avlägsnande av sol och ålder. Laserlyft erkänns som ett alternativ till plastikkirurgi och den bästa föryngringsmetoden för människor över 35 år.

Fördelar med föryngring av laser med hjälp av en speciell enhet:

 • öka hudens elasticitet, minska fina rynkor;
 • möjligheten att lyfta när som helst på året på vilken hud som helst (inklusive solbränd);
 • möjligheten att kombinera laserföryngring med injektionsförfaranden: mesoterapi, konturplaster och införande av botulinumtoxiner;
 • ingen risk för infektion;
 • inget behov av långvarig rehabilitering efter ingreppet.

Indikationer för laserföryngring

 • fotoåldring av huden;
 • ojämn hy
 • minskad hudton
 • gravitationell ptos;
 • manifestation av det vaskulära nätverket;
 • pigmentering av huden.

Laserföryngring är en verkligt effektiv modern teknik på väg till skönhet och ungdom.